May 4, 2011

Kisah Dulu.


Hi.
Night semua, actually saje nak membebel sebab tak ngantuk. *mane tak ngantuknye, tadi tidur sampai hilang maghrib, HEHE.

Teringat zaman dulu dulu, time first nak masuk KPJ. Die slalu pesan jangan lupekan die, mesej and call die kalau tak busy. Jangan gatal gatal dengan laki laen. HEHE. tetibe je kan teringat time tu. Time tu zaman kegemilangan kiteorang. Time tu Sonia still kat KPJ@Malaysia. Now Sonia da further Mesir, susah nak jumpe die, rindu die. HEE.

Dah lahh malas nak ingat benda yang dah lepas, kalau betol die sayang aku, rindu aku mesti die txt aku or call aku. Ni tadek pon, haramm! Em, maybe tadek jodoh, woootwooot. Nanti kalau betol rindu mesti die call punye, even 1 piece of msg pon i dont mind. Make my heart beat faster gitu. HAHHA.

Satu hal lagi, die macam jeles je aku wall dengan hanis hilmi, kawan aku first aku masuk SMKL. Takkan tu pon nak jeles sayang, tapi bagus jugak die jeles, tu tandanye die sayang kat aku. Korang ada? Mesti ada kan, tak pon lebih lagi pada aku. Aku tau korang lebih HOT dari aku, aku suam suam kuku je. Disini aku nak tegaskan yang aku tadek pon laki len, SINGLE je. Kalau ENGAGED pon ngan DIE sorang je.

p/s : nowday i'm more bz compare to previous sem BUT i'm still remember
you even though you didn't txt or call me. I miss you all my time. Your love is my DRUG.

3 comments:

nabilah bella said...
This comment has been removed by the author.
nabilah bella said...

ehem ehem..sye tau spe yg kamu mksud kn..jiwe2 jugek kwn ku s0wg nih..pep0n h0pe kamu bahgia..even xdek die da..kamu musti senyum tau,sbb kamu cgt c0mey ble kamu senyum..=)

nurul hafizah said...

hehhe, thx sayang. i love you. i'm strong girl.